DRYK30-ST

Paketleme 2 kg

BİTKİ BESİN İHTİYAÇLARI

DRY-K 30

Ürün bu ülkede mevcut değil, istek oluşturabilirsiniz.

DOKULARIN MEKAN

DRY-K 30 yüksek saflıkta ve kolayca özümsenebilen bir üründür. Biyotik ve abiyotik faktörlerin neden olduğu hasarlara karşı daha yüksek mekanik direnç kazandırarak hücre duvarlarının güçlendirilmesini sağlar.
Su fazlalığı (özellikle bol yağış), sıcaklık değişimleri ve bitki büyüme düzenleyicilerinin yanlış kullanımı durumunda oluşabilecek “meyve çatlamalarını” önlemek için DRY-K 30'un düzenli uygulanması tavsiye edilir. Kendine özgü bileşimi, olası mikro yaralanmalar durumunda yüksek bir sikatrizasyon gücü sağlar; bu, hem çatlamanın hem de patojenik ajanların büyümesinin başlangıç noktası olabilir. Formülasyonda poliglukozaminlerin varlığı, bitkinin doğal savunmasını harekete geçirebilir ve işlenen parçalar üzerinde koruyucu bir biyofilm oluşumuna izin vererek hem tarlada hem de özellikle hasat sonrası aşamalarda mantar/bakteriyel enfeksiyonların görülme sıklığını azaltır.
Hasat öncesi aşamada uygulanması ağırlık kaybını önler, buharlaşma-terleme süreçlerini düzenler ve soğutmaya tabi ürünler için özellikle önemli olan korumayı arttırır.
DRY-K 30 meyvenin organoleptik parametrelerini (kuru madde ve Brix artışı) değer ve zaman (daha uzun raf ömrü) açısından iyileştirir.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Uva da tavola 3 uygulama: salkım kapanma öncesi, veraison (renk değişimi), hasattan 10-15 gün önce
6 kg
Uva da vino 1 uygulama: Hasattan 10-15 gün önce
4-6 Kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 2 uygulama: veraison (renk değişimi), hasattan 10-15 gün önce
4-6 Kg
Actinidia 3 uygulama: meyve gelişimi, veraison (renk değişimi), hasattan 15-20 gün önce
4-6 Kg
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 1 uygulama: Hasattan 10-15 gün önce
4-6 Kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) 2 uygulama: veraison (renk değişimi), hasattan 10-15 gün önce
4-6 Kg
Fragola Hasattan 7 gün önce, olgunluğun ilerlemesine uygun olarak her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır
4-6 Kg
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) Hasattan 7 gün önce, olgunluğun ilerlemesine uygun olarak her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır
4-6 Kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 1 uygulama: veraison (renk değişimi)
4-6 Kg
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 1 uygulama: Hasattan 5-7 gün önce
4-6 Kg
Kültür
Doz/hektar
  • Uva da tavola
    6 kg
    3 uygulama: salkım kapanma öncesi, veraison (renk değişimi), hasattan 10-15 gün önce
  • Uva da vino
    4-6 Kg
    1 uygulama: Hasattan 10-15 gün önce
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino)
    4-6 Kg
    2 uygulama: veraison (renk değişimi), hasattan 10-15 gün önce
  • Actinidia
    4-6 Kg
    3 uygulama: meyve gelişimi, veraison (renk değişimi), hasattan 15-20 gün önce
  • Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)
    4-6 Kg
    1 uygulama: Hasattan 10-15 gün önce
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino)
    4-6 Kg
    2 uygulama: veraison (renk değişimi), hasattan 10-15 gün önce
  • Fragola
    4-6 Kg
    Hasattan 7 gün önce, olgunluğun ilerlemesine uygun olarak her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır
  • üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes)
    4-6 Kg
    Hasattan 7 gün önce, olgunluğun ilerlemesine uygun olarak her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)
    4-6 Kg
    1 uygulama: veraison (renk değişimi)
  • Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)
    4-6 Kg
    1 uygulama: Hasattan 5-7 gün önce

Kompozisyon

Toplam Azot (N)
10.00%
Nitrat Azotu (N)
10.00%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (P2O5)
8.00%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)
12.00%
Suda Çözünür Sülfürik Anhidrit (SO3)
5.00%

Kimyasal-fiziksel özellikler

TOZ

pH (sol %1)
6.8
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
1450
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
Si raccomanda l'utilizzo di un volume massimo di 300 L di acqua per ettaro per trattamento.
++Per la prevenzione e riduzione dell'incidenza del cracking, è fortemente raccomandato l'utilizzo di KAMAB 26 nella fase di accrescimento del frutto.
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.