Paketleme 6 - 12 kg
BİTKİ BESİN İHTİYAÇLARI
KAMAB 26
ELEMENT TRANSFER
KAMAB 26, kalsiyum, magnezyum ve potasyum besin dengesizlikleri için üretilen bitki fizyolojik bozukluklarını düzeltmek için Adriatica'nın çözümüdür.
KAMAB 26 dengeli oranı sayesinde gövde nekrozu, çiçek burnu çürüklüğü, uç yanıklığı, acı benek, meyve çatlaması gibi fizyolojik bitki bozukluklarına bağlı beslenme dengesizliklerini ve bu üç elementin dengesiz oranının neden olduğu diğer tüm beslenme bozukluklarını çözebilir. Ayrıca KAMAB 26, nitrojen emilim süreçlerini düzenler, bitki dokularında amonyum birikimini sınırlar ve fazla organik asitleri nötralize eder. Bitki tarafından hızlı bir şekilde emilmesi, bitkideki beslenme fizyolojik bozukluklarının önlenmesinde ve kontrolünde mükemmel sonuçlara olanak sağlar.
KAMAB 26'nın meyve oluşumunun ilk aşamalarında kullanılması meyve dokusunun iyileşmesine yol açar. Eşsiz formülasyonu, daha dirençli hücre duvarlarına sahip olmak için temel olan kalsiyum pektatların üretimini destekler ve meyve içindeki homojen kalsiyum dağılımını destekler, bu da dokuyu iyileştirir ve raf ömrünü uzatır.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Önleyici: Meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 3-4 uygulama; gerekirse hasattan 10-15 gün önce veya predispozan koşulların ortaya çıkması üzerine uygulamayı tekrarlayın Tedavi edici: ilk belirtiler ortaya çıktığında; belirtiler kaybolana kadar her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır |
Önleyici: 400 g/da İyileştirici: 600 g/da |
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama | 4-6 Kg |
Actinidia | Çiçeklenmeden 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 3-4 uygulama | 4-6 Kg |
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) | 2-3 uygulama, meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar | 4-6 Kg |
Fragola | Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir | 4-6 Kg |
Avocado e Mango | 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesi, çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme, meyveler nihai boyutun %10'una ulaştığında | 4-6 Kg |
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) | 3-4 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-12 günde bir | 4-6 Kg |
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | 2-3 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-15 günde bir | 4-6 Kg |
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | 3 uygulama: 1° uygulama: Ekimden 7 gün sonra 2° uygulama: Bir öncekinden 7-10 gün sonra 3° uygulama: hasattan 8 gün önce |
4-6 Kg |
Tutte le colture | 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir, meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar | 4-6 Kg |
Tutte le colture | 1-2 uygulama, çiçeklenme öncesi | 4-6 Kg |
-
Vite Önleyici: 400 g/da
İyileştirici: 600 g/daÖnleyici: Meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 3-4 uygulama; gerekirse hasattan 10-15 gün önce veya predispozan koşulların ortaya çıkması üzerine uygulamayı tekrarlayın
Tedavi edici: ilk belirtiler ortaya çıktığında; belirtiler kaybolana kadar her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır -
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 4-6 KgMeyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama
-
Actinidia 4-6 KgÇiçeklenmeden 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 4-6 Kg2-3 uygulama, meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar
-
Fragola 4-6 KgMeyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir
-
Avocado e Mango 4-6 Kg3-4 uygulama: çiçeklenme öncesi, çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme, meyveler nihai boyutun %10'una ulaştığında
-
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) 4-6 Kg3-4 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-12 günde bir
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 4-6 Kg2-3 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-15 günde bir
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 4-6 Kg3 uygulama:
1° uygulama: Ekimden 7 gün sonra
2° uygulama: Bir öncekinden 7-10 gün sonra
3° uygulama: hasattan 8 gün önce -
Tutte le colture 4-6 Kg2-3 uygulama, her 10-12 günde bir, meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar
-
Tutte le colture 4-6 Kg1-2 uygulama, çiçeklenme öncesi
- Yaprak Uygulaması