KAM26

Paketleme 6 - 12 kg

BİTKİ BESİN İHTİYAÇLARI

KAMAB 26

ELEMENT TRANSFER

KAMAB 26, kalsiyum, magnezyum ve potasyum besin dengesizlikleri için üretilen bitki fizyolojik bozukluklarını düzeltmek için Adriatica'nın çözümüdür.
KAMAB 26 dengeli oranı sayesinde gövde nekrozu, çiçek burnu çürüklüğü, uç yanıklığı, acı benek, meyve çatlaması gibi fizyolojik bitki bozukluklarına bağlı beslenme dengesizliklerini ve bu üç elementin dengesiz oranının neden olduğu diğer tüm beslenme bozukluklarını çözebilir. Ayrıca KAMAB 26, nitrojen emilim süreçlerini düzenler, bitki dokularında amonyum birikimini sınırlar ve fazla organik asitleri nötralize eder. Bitki tarafından hızlı bir şekilde emilmesi, bitkideki beslenme fizyolojik bozukluklarının önlenmesinde ve kontrolünde mükemmel sonuçlara olanak sağlar.
KAMAB 26'nın meyve oluşumunun ilk aşamalarında kullanılması meyve dokusunun iyileşmesine yol açar. Eşsiz formülasyonu, daha dirençli hücre duvarlarına sahip olmak için temel olan kalsiyum pektatların üretimini destekler ve meyve içindeki homojen kalsiyum dağılımını destekler, bu da dokuyu iyileştirir ve raf ömrünü uzatır.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Vite Önleyici: Meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 3-4 uygulama; gerekirse hasattan 10-15 gün önce veya predispozan koşulların ortaya çıkması üzerine uygulamayı tekrarlayın
Tedavi edici: ilk belirtiler ortaya çıktığında; belirtiler kaybolana kadar her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır
Önleyici: 400 g/da
İyileştirici: 600 g/da
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama 4-6 Kg
Actinidia Çiçeklenmeden 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 3-4 uygulama 4-6 Kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 2-3 uygulama, meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 4-6 Kg
Fragola Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir 4-6 Kg
Avocado e Mango 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesi, çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme, meyveler nihai boyutun %10'una ulaştığında 4-6 Kg
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) 3-4 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-12 günde bir 4-6 Kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 2-3 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-15 günde bir 4-6 Kg
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 3 uygulama:
1° uygulama: Ekimden 7 gün sonra
2° uygulama: Bir öncekinden 7-10 gün sonra
3° uygulama: hasattan 8 gün önce
4-6 Kg
Tutte le colture 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir, meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar 4-6 Kg
Tutte le colture 1-2 uygulama, çiçeklenme öncesi 4-6 Kg
Kültür Doz/hektar
  • Vite Önleyici: 400 g/da
    İyileştirici: 600 g/da
    Önleyici: Meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 3-4 uygulama; gerekirse hasattan 10-15 gün önce veya predispozan koşulların ortaya çıkması üzerine uygulamayı tekrarlayın
    Tedavi edici: ilk belirtiler ortaya çıktığında; belirtiler kaybolana kadar her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 4-6 Kg
    Meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama
  • Actinidia 4-6 Kg
    Çiçeklenmeden 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 4-6 Kg
    2-3 uygulama, meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar
  • Fragola 4-6 Kg
    Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir
  • Avocado e Mango 4-6 Kg
    3-4 uygulama: çiçeklenme öncesi, çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme, meyveler nihai boyutun %10'una ulaştığında
  • üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) 4-6 Kg
    3-4 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-12 günde bir
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 4-6 Kg
    2-3 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-15 günde bir
  • Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 4-6 Kg
    3 uygulama:
    1° uygulama: Ekimden 7 gün sonra
    2° uygulama: Bir öncekinden 7-10 gün sonra
    3° uygulama: hasattan 8 gün önce
  • Tutte le colture 4-6 Kg
    2-3 uygulama, her 10-12 günde bir, meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar
  • Tutte le colture 4-6 Kg
    1-2 uygulama, çiçeklenme öncesi

Kompozisyon

Toplam Azot (N)
10%
Nitrat Azotu (N)
10%
Toplam Potasyum Oksit (K2O)
5%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (P2O5)
5%
Toplam Kalsiyum Oksit (CaO)
10%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)
10%
Toplam Magnezyum Oksit (MgO)
2%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO)
2%
Toplam Bor (B)
0.10%
Suda Çözünür Bor (B)
0.10%

Kimyasal-fiziksel özellikler

SIVI

Yoğunluk (g/cm3) / Özgül Ağırlık
1.50
pH (sol %1)
7.36
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
1210
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.