Paketleme 6 - 12 kg
BİTKİ BESİN İHTİYAÇLARI
KAMAB 26
MEYVE DOKUSUNU GEL
KAMAB 26 meyve ve sebzelerde, süs bitkilerinde ve aromatik bitkilerde ürün kalitesini artırmak için ideal bir biyostimulanttır. ADRIATICA, KAMAB-26'yı besin maddelerinin alımını daha hızlı ve daha verimli hale getirmeyi amaçlayan dahili olarak geliştirilmiş bir üretim süreci (KK Teknolojisi) kullanarak tasarlamıştır. Bu da KAMAB-26'yı kalsiyum, magnezyum ve potasyum dengesizliklerini düzeltmek için uygun bir çözüm haline getirmektedir. Formülasyon, boyut, doku ve kalite gibi meyve gelişimi üzerinde yararlı etkileri olan beslenme bozukluklarını düzeltmeye yardımcı olan bu 3 elementin optimal bir oranına sahiptir. KAMAB-26'nın erken meyve büyüme aşamalarından itibaren uygulanması, kalsiyumu meyve boyunca daha eşit bir şekilde yeniden dağıtma aktivitesi sayesinde meyve sağlamlığını artırır ve meyveleri hasat sonrası daha uzun raf ömrü ile mekanik strese karşı daha dirençli hale getirir.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Önleyici: Meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 3-4 uygulama; gerekirse hasattan 10-15 gün önce veya predispozan koşulların ortaya çıkması üzerine uygulamayı tekrarlayın Tedavi edici: ilk belirtiler ortaya çıktığında; belirtiler kaybolana kadar her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır |
Önleyici: 400 g/da
İyileştirici: 600 g/da |
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama |
4-6 Kg
|
Actinidia | Çiçeklenmeden 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-6 Kg
|
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) | 2-3 uygulama, meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar |
4-6 Kg
|
Fragola | Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir |
4-6 Kg
|
Avocado e Mango | 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesi, çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme, meyveler nihai boyutun %10'una ulaştığında |
4-6 Kg
|
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) | 3-4 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-12 günde bir |
4-6 Kg
|
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | 2-3 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-15 günde bir |
4-6 Kg
|
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | 3 uygulama: 1° uygulama: Ekimden 7 gün sonra 2° uygulama: Bir öncekinden 7-10 gün sonra 3° uygulama: hasattan 8 gün önce |
4-6 Kg
|
Tutte le colture | 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir, meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar |
4-6 Kg
|
Tutte le colture | 1-2 uygulama, çiçeklenme öncesi |
4-6 Kg
|
-
ViteÖnleyici: 400 g/da
İyileştirici: 600 g/daÖnleyici: Meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar 3-4 uygulama; gerekirse hasattan 10-15 gün önce veya predispozan koşulların ortaya çıkması üzerine uygulamayı tekrarlayın
Tedavi edici: ilk belirtiler ortaya çıktığında; belirtiler kaybolana kadar her 7-10 günde bir tekrarlanmalıdır -
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)4-6 KgMeyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama
-
Actinidia4-6 KgÇiçeklenmeden 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino)4-6 Kg2-3 uygulama, meyve tutumundan veraison'a (renk değişimi) kadar
-
Fragola4-6 KgMeyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama, her 10-12 günde bir
-
Avocado e Mango4-6 Kg3-4 uygulama: çiçeklenme öncesi, çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme, meyveler nihai boyutun %10'una ulaştığında
-
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes)4-6 Kg3-4 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-12 günde bir
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)4-6 Kg2-3 uygulama, çiçeklenme öncesinden itibaren her 10-15 günde bir
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)4-6 Kg3 uygulama:
1° uygulama: Ekimden 7 gün sonra
2° uygulama: Bir öncekinden 7-10 gün sonra
3° uygulama: hasattan 8 gün önce -
Tutte le colture4-6 Kg2-3 uygulama, her 10-12 günde bir, meyve tutumundan 40 mm'ye kadar meyve çapına kadar
-
Tutte le colture4-6 Kg1-2 uygulama, çiçeklenme öncesi
- Yaprak Uygulaması