ECKLONIA90-ST

Paketleme 5 kg

FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER

eK-Ion MAX

F

eK-lon MAX, yalnızca kahverengi alglerin karışımından elde edilen bir ekstrakttır. Tüm biyoaktif bileşiklerini koruyan soğuk ekstraksiyon işlemi sayesinde eK-lon MAX, bitkinin ana fizyolojik süreçlerini olumlu bir şekilde düzenleyebilir. eK-lon MAX gerçekten de tedavi edilen bitkilerde doku büyümesini, daha yoğun çiçeklenmeyi, besin alımını ve meyve tutumunu tetikleyen polisakkaritler, aljinatlar, florotanninler, poliaminler ve bitki büyüme düzenleyicilerinin kaynağıdır ve bitkinin doğal savunmasını ortaya çıkarır.
eK-lon MAX'ın düzenli uygulamaları dengeli bir bitki büyümesini teşvik eder, meyve büyüklüğünü, rengini ve şeker içeriğini iyileştirir ve raf ömrünü uzatır. Ayrıca eK-lon MAX, kök sisteminin gelişimini teşvik ederek bitki besin maddelerinin alımını ve su stresi koşullarına karşı direncini artırır.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Vite 3 uygulama: 5-10 cm tomurcuklar, çiçeklenme öncesi, 4-6 mm çapında üzüm 3-4 kg 4-8 kg
Actinidia 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 15 günde bir tekrarlanmalıdır 3-4 kg 4-8 kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-14 günde bir tekrarlanmalıdır 3-4 kg 4-8 kg
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Çiçeklenme öncesi, taç yaprakların dökülmesi, 20 mm çaptan başlayan meyve büyümesi: her 10-15 günde bir uygulama 3-4 kg 4-8 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 4-6 uygulama: çiçeklenmeden veraison'a (renk değişimi) kadar, her 15 günde bir 3-4 kg 4-8 kg
Fragola Fideleri dikimden önce 1:100'lük çözeltide bekletin Çiçeklenme başlangıcından itibaren: 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama 3-4 kg 4-8 kg
Frutti a guscio Dişi çiçek salkımının çiçeklenmesinden itibaren: Her 15 günde bir 3-5 uygulama 3-4 kg 4-8 kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
2-3 kg 3-6 kg
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Carota, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Porro) Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
2-3 kg 3-6 kg
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
2-3 kg 3-6 kg
Baklagiller (Fagioli, Lenticchie, Piselli) 4 uygulama: 3 ila 5 yaprak, çiçeklenme öncesi, tam çiçeklenme ve bakla gelişiminde 2-3 kg 3-6 kg
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 7-10 günde bir tekrarlanacak 3-4 uygulama 2-3 kg 3-6 kg
Kültür Doz/hektar
  • Vite 3-4 kg 4-8 kg
    3 uygulama: 5-10 cm tomurcuklar, çiçeklenme öncesi, 4-6 mm çapında üzüm
  • Actinidia 3-4 kg 4-8 kg
    3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 15 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) 3-4 kg 4-8 kg
    3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-14 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 3-4 kg 4-8 kg
    Çiçeklenme öncesi, taç yaprakların dökülmesi, 20 mm çaptan başlayan meyve büyümesi: her 10-15 günde bir uygulama
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 3-4 kg 4-8 kg
    4-6 uygulama: çiçeklenmeden veraison'a (renk değişimi) kadar, her 15 günde bir
  • Fragola 3-4 kg 4-8 kg
    Fideleri dikimden önce 1:100'lük çözeltide bekletin Çiçeklenme başlangıcından itibaren: 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama
  • Frutti a guscio 3-4 kg 4-8 kg
    Dişi çiçek salkımının çiçeklenmesinden itibaren: Her 15 günde bir 3-5 uygulama
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 2-3 kg 3-6 kg
    Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
    Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
  • Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Carota, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Porro) 2-3 kg 3-6 kg
    Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
    Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
  • Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 2-3 kg 3-6 kg
    Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
    Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
  • Baklagiller (Fagioli, Lenticchie, Piselli) 2-3 kg 3-6 kg
    4 uygulama: 3 ila 5 yaprak, çiçeklenme öncesi, tam çiçeklenme ve bakla gelişiminde
  • üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) 2-3 kg 3-6 kg
    Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 7-10 günde bir tekrarlanacak 3-4 uygulama

Kompozisyon

Biyolojik Kökenli Karbon ( C)
0.50%

Kimyasal-fiziksel özellikler

SIVI

Yoğunluk (g/cm3) / Özgül Ağırlık
1 (±0,05)
pH (sol %1)
6.00
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
15
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.