Paketleme 5 kg
FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER
eK-Ion MAX
F
eK-lon MAX, yalnızca kahverengi alglerin karışımından elde edilen bir ekstrakttır. Tüm biyoaktif bileşiklerini koruyan soğuk ekstraksiyon işlemi sayesinde eK-lon MAX, bitkinin ana fizyolojik süreçlerini olumlu bir şekilde düzenleyebilir. eK-lon MAX gerçekten de tedavi edilen bitkilerde doku büyümesini, daha yoğun çiçeklenmeyi, besin alımını ve meyve tutumunu tetikleyen polisakkaritler, aljinatlar, florotanninler, poliaminler ve bitki büyüme düzenleyicilerinin kaynağıdır ve bitkinin doğal savunmasını ortaya çıkarır.
eK-lon MAX'ın düzenli uygulamaları dengeli bir bitki büyümesini teşvik eder, meyve büyüklüğünü, rengini ve şeker içeriğini iyileştirir ve raf ömrünü uzatır. Ayrıca eK-lon MAX, kök sisteminin gelişimini teşvik ederek bitki besin maddelerinin alımını ve su stresi koşullarına karşı direncini artırır.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | 3 uygulama: 5-10 cm tomurcuklar, çiçeklenme öncesi, 4-6 mm çapında üzüm | 3-4 kg 4-8 kg |
Actinidia | 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 15 günde bir tekrarlanmalıdır | 3-4 kg 4-8 kg |
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) | 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-14 günde bir tekrarlanmalıdır | 3-4 kg 4-8 kg |
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakların dökülmesi, 20 mm çaptan başlayan meyve büyümesi: her 10-15 günde bir uygulama | 3-4 kg 4-8 kg |
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) | 4-6 uygulama: çiçeklenmeden veraison'a (renk değişimi) kadar, her 15 günde bir | 3-4 kg 4-8 kg |
Fragola | Fideleri dikimden önce 1:100'lük çözeltide bekletin Çiçeklenme başlangıcından itibaren: 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama | 3-4 kg 4-8 kg |
Frutti a guscio | Dişi çiçek salkımının çiçeklenmesinden itibaren: Her 15 günde bir 3-5 uygulama | 3-4 kg 4-8 kg |
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama |
2-3 kg 3-6 kg |
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Carota, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Porro) | Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama |
2-3 kg 3-6 kg |
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama |
2-3 kg 3-6 kg |
Baklagiller (Fagioli, Lenticchie, Piselli) | 4 uygulama: 3 ila 5 yaprak, çiçeklenme öncesi, tam çiçeklenme ve bakla gelişiminde | 2-3 kg 3-6 kg |
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) | Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 7-10 günde bir tekrarlanacak 3-4 uygulama | 2-3 kg 3-6 kg |
-
Vite 3-4 kg 4-8 kg3 uygulama: 5-10 cm tomurcuklar, çiçeklenme öncesi, 4-6 mm çapında üzüm
-
Actinidia 3-4 kg 4-8 kg3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 15 günde bir tekrarlanmalıdır
-
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) 3-4 kg 4-8 kg3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-14 günde bir tekrarlanmalıdır
-
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 3-4 kg 4-8 kgÇiçeklenme öncesi, taç yaprakların dökülmesi, 20 mm çaptan başlayan meyve büyümesi: her 10-15 günde bir uygulama
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 3-4 kg 4-8 kg4-6 uygulama: çiçeklenmeden veraison'a (renk değişimi) kadar, her 15 günde bir
-
Fragola 3-4 kg 4-8 kgFideleri dikimden önce 1:100'lük çözeltide bekletin Çiçeklenme başlangıcından itibaren: 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama
-
Frutti a guscio 3-4 kg 4-8 kgDişi çiçek salkımının çiçeklenmesinden itibaren: Her 15 günde bir 3-5 uygulama
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 2-3 kg 3-6 kgFidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama -
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Carota, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Porro) 2-3 kg 3-6 kgFidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama -
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 2-3 kg 3-6 kgFidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama -
Baklagiller (Fagioli, Lenticchie, Piselli) 2-3 kg 3-6 kg4 uygulama: 3 ila 5 yaprak, çiçeklenme öncesi, tam çiçeklenme ve bakla gelişiminde
-
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) 2-3 kg 3-6 kgÇiçeklenme öncesinden itibaren, her 7-10 günde bir tekrarlanacak 3-4 uygulama