ECKLONIA90-ST

Paketleme 5 kg

FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER

eK-lon MAX

STRESE KARŞI DIRENCI ARTIRIR

ek-lon MAX, Ecklonia maxima deniz yosununun yapraklarından elde edilen bir özdür. Ekstrakt, bitkileri ve mahsulleri çevresel strese, özellikle de kuraklığa karşı daha toleranslı hale getiren biyostimülan özelliklere sahiptir. Ek-lon MAX sadece yapraklardan ve kontrollü bir sıcaklıkta üretilir. Bu işlem polisakkaritler, polifenoller ve doğal hormonlar gibi tüm biyoaktif bileşenleri korur. Tüm bu bileşikler kök büyümesini teşvik etmek için birlikte hareket eder ve bu da su ve termal stres üzerinde faydalı etkilerle su ve besin maddelerinin emilimini artırır. ek-lon MAX'ın hem yapraktan hem de gübreleme yoluyla uygulanması, mahsulleri stresten koruyarak verim ve ürün kalitesi üzerinde olumlu etkiler yaratır.

Kültür Başvuru zamanı Dose fogliare* Dose fertirrigazione*
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
200-300 g/ettolitro 3-6 kg
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Carota, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Porro) Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
200-300 g/ettolitro 3-6 kg
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
200-300 g/ettolitro 3-6 kg
Olivo e Vite 3 uygulama: 5-10 cm tomurcuklar, çiçeklenme öncesi, 4-6 mm çapında üzüm 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Actinidia 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 15 günde bir tekrarlanmalıdır 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) 3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-14 günde bir tekrarlanmalıdır 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Çiçeklenme öncesi, taç yaprakların dökülmesi, 20 mm çaptan başlayan meyve büyümesi: her 10-15 günde bir uygulama 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) 4-6 uygulama: çiçeklenmeden veraison'a (renk değişimi) kadar, her 15 günde bir 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Fragola Fideleri dikimden önce 1:100'lük çözeltide bekletin Çiçeklenme başlangıcından itibaren: 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Frutti a guscio Dişi çiçek salkımının çiçeklenmesinden itibaren: Her 15 günde bir 3-5 uygulama 300-400 g/ettolitro 4-8 kg
Baklagiller (Fagioli, Lenticchie, Piselli) 4 uygulama: 3 ila 5 yaprak, çiçeklenme öncesi, tam çiçeklenme ve bakla gelişiminde 200-300 g/ettolitro 3-6 kg
üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 7-10 günde bir tekrarlanacak 3-4 uygulama 200-300 g/ettolitro 3-6 kg
Kültür
Dose fogliare
Dose fertirrigazione
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)
    200-300 g/ettolitro
    3-6 kg
    Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
    Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
  • Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Carota, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Porro)
    200-300 g/ettolitro
    3-6 kg
    Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
    Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
  • Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)
    200-300 g/ettolitro
    3-6 kg
    Fidanlıkta: fidelerin üzerine haftada bir kez 2-3 kez uygulayın, fide tepsisini dikimden önce 1:100'lük bir çözeltide ıslatın
    Tarlada: ekimden 15 gün sonra başlayarak, 15 gün aralıklarla 2-4 uygulama
  • Olivo e Vite
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    3 uygulama: 5-10 cm tomurcuklar, çiçeklenme öncesi, 4-6 mm çapında üzüm
  • Actinidia
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 15 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino)
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    3-4 uygulama: çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-14 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    Çiçeklenme öncesi, taç yaprakların dökülmesi, 20 mm çaptan başlayan meyve büyümesi: her 10-15 günde bir uygulama
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino)
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    4-6 uygulama: çiçeklenmeden veraison'a (renk değişimi) kadar, her 15 günde bir
  • Fragola
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    Fideleri dikimden önce 1:100'lük çözeltide bekletin Çiçeklenme başlangıcından itibaren: 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama
  • Frutti a guscio
    300-400 g/ettolitro
    4-8 kg
    Dişi çiçek salkımının çiçeklenmesinden itibaren: Her 15 günde bir 3-5 uygulama
  • Baklagiller (Fagioli, Lenticchie, Piselli)
    200-300 g/ettolitro
    3-6 kg
    4 uygulama: 3 ila 5 yaprak, çiçeklenme öncesi, tam çiçeklenme ve bakla gelişiminde
  • üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes)
    200-300 g/ettolitro
    3-6 kg
    Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 7-10 günde bir tekrarlanacak 3-4 uygulama

Kompozisyon

Biyolojik Kökenli Karbon ( C)
1.00%

Kimyasal-fiziksel özellikler

SIVI

Yoğunluk (g/cm3) / Özgül Ağırlık
1 (±0,05)
pH (sol %1)
4.4
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
15
Le dosi sopra riportate si riferiscono all'utilizzo di Volumi di irrorazione di 1000 L/ha (Volumi Normali).
In caso di volumi diversi, per l'impiego con irroratrici a basso volume o a recupero di volume, ove, per una corretta bagnatura della vegetazione, possono essere sufficienti una minore quantità d'acqua rispetto ai Volumi Normali (VN), si suggerisce di fare riferimento alla dose di 200-400 gr per ettolitro (gr/hL).
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.