ORG0340-ST

Paketleme 6 - 25 kg

FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER

EMOFILL L

Ürün bu ülkede mevcut değil, istek oluşturabilirsiniz.

MIGLIORA LA CARICA MICROBICA DELLA RIZOSFERA
MIGLIORA LA RIZOGENESI
MIGLIORA LA RISPOSTA DELLA PIANTA AGLI STRESS ABIOTICI
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA

EMOFILL L è un concime organico liquido caratterizzato dalla presenza di emoglobina derivata dalla lavorazione del sangue animale raccolto dai macelli, secondo stringenti protocolli sanitari, che ne garantiscono la sicurezza dal punto di vista igienico-sanitario. L'elevato contenuto di Azoto organico a pronto effetto e la presenza del Ferro contenuto nell'emoglobina, conferiscono ad EMOFILL L una spiccata azione antistress, utile quindi per l'impiego nelle prime fasi del ciclo vegetativo. Gli amminoacidi e le proteine presenti, inoltre, stimolano le piante ad una maggiore attività metabolica, con un conseguente marcato accrescimento dei tessuti. L'impiego del formulato per via radicale incrementa la “vitalità” del terreno, favorendo e intensificando la “rizogenesi”.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Vite Bitkisel başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan bezelye büyüklüğünde üzüme 3-4 kg 25-50 kg
Actinidia Vejetatif yeniden başlamadan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan meyve büyümesine 3-4 kg 25-50 kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo Bitkisel yeniden başlatmada 3-4 kg 25-50 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Vejetatif yeniden başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumu sonrasından meyve büyümesine kadar 3-4 kg 25-50 kg
Fragola Erken vejetatif evrelerden meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde 3-4 kg 25-50 kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Ekim sonrası meyve tutumuna kadar ve meyve büyümesi sırasında 3-4 kg 25-50 kg
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) Ekim sonrasından itibaren tüm ürün döngüsü boyunca, her 10-15 günde bir 3-4 kg 25-50 kg
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde 3-4 kg 25-50 kg
Colture floricole ed ornamentali Erken vejetatif evrelerde, her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde 3-4 kg 25-50 kg
Semenzai e Vivai Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde 2 kg 20 Kg
Kültür Doz/hektar
  • Vite 3-4 kg 25-50 kg
    Bitkisel başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan bezelye büyüklüğünde üzüme
  • Actinidia 3-4 kg 25-50 kg
    Vejetatif yeniden başlamadan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan meyve büyümesine
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo 3-4 kg 25-50 kg
    Bitkisel yeniden başlatmada
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 3-4 kg 25-50 kg
    Vejetatif yeniden başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumu sonrasından meyve büyümesine kadar
  • Fragola 3-4 kg 25-50 kg
    Erken vejetatif evrelerden meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 3-4 kg 25-50 kg
    Ekim sonrası meyve tutumuna kadar ve meyve büyümesi sırasında
  • Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 3-4 kg 25-50 kg
    Ekim sonrasından itibaren tüm ürün döngüsü boyunca, her 10-15 günde bir
  • Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) 3-4 kg 25-50 kg
    Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
  • Colture floricole ed ornamentali 3-4 kg 25-50 kg
    Erken vejetatif evrelerde, her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
  • Semenzai e Vivai 2 kg 20 Kg
    Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde

Kompozisyon

Toplam Azot (N)
5.00%
Amonyak Azotu (N)
5.00%
Biyolojik Kökenli Karbon ( C)
15.00%

Kimyasal-fiziksel özellikler

LIQUIDO

Yoğunluk (g/cm3) / Özgül Ağırlık
1.12
pH (sol %1)
6.60
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
175
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
  • Damla Sulama Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.