


Paketleme 3 - 10 kg
FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER
GOLD DUST
EFFETTO BIOSTIMOLANTE
EFFETTO ANTISTRESS
EFFETTO CARRIER
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
GOLD DUST è l'attivatore fisiologico di origine animale caratterizzato da un elevato contenuto di amminoacidi liberi e da un'elevata presenza di proteine a catena corta, facilmente assimilabili dalle piante. GOLD DUST attiva le principali vie metaboliche della pianta, migliora i processi fisiologici più importanti (fioritura, fecondazione, allegagione, fruttificazione e maturazione) e potenzia le difese della pianta contro i principali stress di natura abiotica (temperature estreme, salinità, stress idrici, grandine, fitotossicità da trattamenti). Grazie al suo elevato contenuto in Azoto organico ed al particolare rapporto tra gli amminoacidi liberi, GOLD DUST promuove e sostiene uno sviluppo vigoroso e armonico della pianta. Applicato sin dalle prime fasi del ciclo colturale, supporta la coltura e consente di ottenere ottimi risultati anche in condizioni di stress.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Actinidia e Vite | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-15 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın |
2-3 kg
|
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-15 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın |
2-3 kg
|
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-15 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın |
2-3 kg
|
Fragola | Ekim sonrası, çiçeklenme başlangıcı, meyve tutumu sonrası, meyve büyümesi |
2-3 kg
|
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Çiçeklenme başlangıcından itibaren her 10-15 günde bir 3-4 uygulama |
2-3 kg
|
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde |
3 kg
|
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) | Erken vejetatif evrelerde, çıkış sonrası uygulamalarla birlikte veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde |
3 kg
|
Colture floricole ed ornamentali | Vejetatif yeniden başlangıçta ve yaz durağanlığından sonra |
2-3 kg
|
Semenzai e Vivai | Ürün döngüsünün başında 2-3 uygulama |
2 kg
|
-
Actinidia e Vite2-3 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-15 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın
-
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo2-3 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-15 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)2-3 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-15 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın
-
Fragola2-3 kgEkim sonrası, çiçeklenme başlangıcı, meyve tutumu sonrası, meyve büyümesi
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)2-3 kgÇiçeklenme başlangıcından itibaren her 10-15 günde bir 3-4 uygulama
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)3 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco)3 kgErken vejetatif evrelerde, çıkış sonrası uygulamalarla birlikte veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
Colture floricole ed ornamentali2-3 kgVejetatif yeniden başlangıçta ve yaz durağanlığından sonra
-
Semenzai e Vivai2 kgÜrün döngüsünün başında 2-3 uygulama
-
Yaprak Uygulaması