Paketleme 6 - 25 kg
FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER
NUTRI BIO
MIGLIORA LO STATO NUTRIZIONALE DELLA PIANTA
MIGLIORA LE CARATTERISTICHE BIOLOGICHE DEL TERRENO
AIUTA LA PIANTA A SUPERARE GLI STRESS ABIOTICI
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
NUTRI BIO è un fertilizzante liquido di origine naturale, costituito da una miscela bilanciata e ottimizzata di peptidi e amminoacidi liberi. È caratterizzato da un rapido assorbimento e un trasporto sistemico in tutte le parti aeree delle piante. Il prodotto viene utilizzato durante l'intero ciclo di sviluppo delle colture e in particolare durante le fasi fenologiche più delicate. È efficace contro stress di natura abiotica, inducendo effetti positivi sulla pianta che includono: incremento dell'assimilazione di nutrienti, aumento delle rese produttive e miglioramento della qualità dei frutti. Il formulato, se applicato per fertirrigazione, esplica un'intensa attività precocizzante utile per il superamento dello stress in fase di post-trapianto, come pure in tutti quei frangenti in cui si richieda una pronta ripresa vegetativa. NUTRI BIO migliora le caratteristiche biologiche del terreno, in quanto favorisce lo sviluppo della microflora e microfauna utile.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Vejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan bezelye büyüklüğünde meyvelere kadar, her 8-10 günde bir | 3-4 kg 25-30 kg |
Actinidia | Vejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan meyve büyümesine kadar her 10-12 günde bir | 3-4 kg 25-30 kg |
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg 25-30 kg |
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg 25-30 kg |
Fragola | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir | 3-4 kg 25-30 kg |
Nocciolo e Noce | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg 25-30 kg |
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Ekim sonrasından meyve tutumuna kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg 25-30 kg |
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | Ekim sonrasından hasada kadar her 10-15 günde bir | 3-4 kg 25-30 kg |
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) | Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde | 3-4 kg 25-30 kg |
Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde | 3-4 kg 25-30 kg | |
Colture floricole ed ornamentali | Erken vejetatif evrelerde her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde | 3-4 kg 25-30 kg |
Semenzai e Vivai | Erken vejetatif evrelerde | 3 kg 25 kg |
-
Vite 3-4 kg 25-30 kgVejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan bezelye büyüklüğünde meyvelere kadar, her 8-10 günde bir
-
Actinidia 3-4 kg 25-30 kgVejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan meyve büyümesine kadar her 10-12 günde bir
-
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo 3-4 kg 25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 3-4 kg 25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Fragola 3-4 kg 25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir
-
Nocciolo e Noce 3-4 kg 25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 3-4 kg 25-30 kgEkim sonrasından meyve tutumuna kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) 3-4 kg 25-30 kgEkim sonrasından hasada kadar her 10-15 günde bir
-
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) 3-4 kg 25-30 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
3-4 kg 25-30 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
Colture floricole ed ornamentali 3-4 kg 25-30 kgErken vejetatif evrelerde her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
Semenzai e Vivai 3 kg 25 kgErken vejetatif evrelerde
- Yaprak Uygulaması
- Damla Sulama Uygulaması