



Paketleme 6 - 25 kg
FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER
NUTRI BIO
MIGLIORA LO STATO NUTRIZIONALE DELLA PIANTA
MIGLIORA LE CARATTERISTICHE BIOLOGICHE DEL TERRENO
AIUTA LA PIANTA A SUPERARE GLI STRESS ABIOTICI
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
NUTRI BIO è un fertilizzante liquido di origine naturale, costituito da una miscela bilanciata e ottimizzata di peptidi e amminoacidi liberi. È caratterizzato da un rapido assorbimento e un trasporto sistemico in tutte le parti aeree delle piante. Il prodotto viene utilizzato durante l'intero ciclo di sviluppo delle colture e in particolare durante le fasi fenologiche più delicate. È efficace contro stress di natura abiotica, inducendo effetti positivi sulla pianta che includono: incremento dell'assimilazione di nutrienti, aumento delle rese produttive e miglioramento della qualità dei frutti. Il formulato, se applicato per fertirrigazione, esplica un'intensa attività precocizzante utile per il superamento dello stress in fase di post-trapianto, come pure in tutti quei frangenti in cui si richieda una pronta ripresa vegetativa. NUTRI BIO migliora le caratteristiche biologiche del terreno, in quanto favorisce lo sviluppo della microflora e microfauna utile.
Kültür | Başvuru zamanı | Dose fogliare* | Dose fertirrigazione* |
---|---|---|---|
Vite | Vejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan bezelye büyüklüğünde meyvelere kadar, her 8-10 günde bir | 3-4 kg | 25-30 kg |
Actinidia | Vejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan meyve büyümesine kadar her 10-12 günde bir | 3-4 kg | 25-30 kg |
Olivo e Turunçgiller (Mandarino, Limone, Clementina, Bergamotto, Arancio) | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg | 25-30 kg |
Sert çekirdekliler (Susino, Pesco, Nettarina, Ciliegio, Albicocco) e Yumuşak çekirdekliler (Pero, Melo, Cotogno) | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg | 25-30 kg |
Fragola | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir | 3-4 kg | 25-30 kg |
Noce e Nocciolo | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg | 25-30 kg |
Meyve veren sebzeler (Zucca, Zucchino, Pomodoro, Peperone, Melone, Melanzana, Cetriolo, Anguria) | Ekim sonrasından meyve tutumuna kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama | 3-4 kg | 25-30 kg |
Yeşil yapraklı sebzeler (Spinacio, Sedano, Scarola, Rucola, Radicchio, Lattuga, Cicoria) | Ekim sonrasından hasada kadar her 10-15 günde bir | 3-4 kg | 25-30 kg |
Endüstri bitkileri (Soia, Pomodoro da industria, Girasole, Cotone, Colza, Canna da zucchero, Barbabietola, Tabacco) | Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde | 3-4 kg | 25-30 kg |
Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde | 3-4 kg | 25-30 kg | |
Colture floricole ed ornamentali | Erken vejetatif evrelerde her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde | 3-4 kg | 25-30 kg |
Semenzai e Vivai | Erken vejetatif evrelerde | 3 kg | 25 kg |
-
Vite3-4 kg25-30 kgVejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan bezelye büyüklüğünde meyvelere kadar, her 8-10 günde bir
-
Actinidia3-4 kg25-30 kgVejetatif başlangıçtan çiçeklenmeye ve meyve tutumundan meyve büyümesine kadar her 10-12 günde bir
-
Olivo e Turunçgiller (Mandarino, Limone, Clementina, Bergamotto, Arancio)3-4 kg25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Sert çekirdekliler (Susino, Pesco, Nettarina, Ciliegio, Albicocco) e Yumuşak çekirdekliler (Pero, Melo, Cotogno)3-4 kg25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Fragola3-4 kg25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir
-
Noce e Nocciolo3-4 kg25-30 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Meyve veren sebzeler (Zucca, Zucchino, Pomodoro, Peperone, Melone, Melanzana, Cetriolo, Anguria)3-4 kg25-30 kgEkim sonrasından meyve tutumuna kadar, her 10-15 günde bir 2-3 uygulama
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Spinacio, Sedano, Scarola, Rucola, Radicchio, Lattuga, Cicoria)3-4 kg25-30 kgEkim sonrasından hasada kadar her 10-15 günde bir
-
Endüstri bitkileri (Soia, Pomodoro da industria, Girasole, Cotone, Colza, Canna da zucchero, Barbabietola, Tabacco)3-4 kg25-30 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
3-4 kg25-30 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
Colture floricole ed ornamentali3-4 kg25-30 kgErken vejetatif evrelerde her 10-15 günde bir veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde
-
Semenzai e Vivai3 kg25 kgErken vejetatif evrelerde
-
Yaprak Uygulaması
-
Damla Sulama Uygulaması