Paketleme 1 - 5 kg
FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER
RA.AN 13156
AZIONE ANTISTRESS
AZIONE BIOSTIMOLANTE
MIGLIORA IL COLORE ED IL CONTENUTO ZUCCHERINO
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
RA.AN 13156 è un estratto al 100% di alghe brune del genere Ascophyllum nodosum, ottenuto attraverso un processo di ESTRAZIONE A FREDDO e successiva condensazione dell'estratto liquido. Grazie a questo particolare processo estrattivo, RA.AN 13156 preserva tutte le componenti bioattive presenti nell'alga (amminoacidi, carboidrati, vitamine, sostanze naturali ormono-simili).
Applicazioni regolari di RA.AN 13156:
- migliorano l'equilibrio ormonale e lo stato nutrizionale della coltura
- aumentano l'efficienza fotosintetica, rendendo i tessuti più consistenti
- permettono un maggior equilibrio tra fase vegetativa e fase riproduttiva
- aumentano le dimensioni e l'uniformità dei frutti e quindi incrementano la produttività della pianta
- migliorano le caratteristiche qualitative delle produzioni (contenuto zuccherino, colore, consistenza, serbevolezza)
Inoltre, l'importante contenuto in mannitolo e betaina promuove una resistenza attiva delle piante alle avversità biotiche e abiotiche. Applicazioni regolari del formulato durante tutto il ciclo della coltura consentiranno di migliorare i risultati sia dal punto di vista qualitativo che quantitativo.
Ricordiamo alcuni dei più importanti componenti presenti in RA.AN 13156:
- Amminoacidi >1,3%
- Acido Alginico >10%
- Mannitolo 4-7%
- Gibberelline e Citochinine > 300 ppm
Kültür | Başvuru zamanı | Dose fogliare* | Dose fertirrigazione* |
---|---|---|---|
Actinidia e Vite | Tomurcuklanma, çiçeklenme açıkça görülebilir, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu, meyve/meyve büyümesi, veraison (renk değişimi), hasat sonrası. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) | Çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyümesi, veraison (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Tomurcuklanma, meyve büyütme, hasat sonrası. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Nocciolo, Noce e Olivo | Çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyütme, hasat sonrası. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) | Ekim sonrası/vejetatif yeniden başlatma, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Ekim sonrası, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison öncesi (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | 4. gerçek yapraktan hasat öncesine kadar, her iki haftada bir. Hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) | Erken vejetatif evrelerde. Hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Colture floricole ed ornamentali | Ekimden sonra, her 2-3 haftada bir. Erken vejetatif evrelerden ürün döngüsünün tamamlanmasına kadar. | 0,5-1 kg | 5-10 kg |
Semenzai e Vivai | Erken vejetatif evrelerden ürün döngüsünün tamamlanmasına kadar | 0,5 kg | 5 kg |
-
Actinidia e Vite0,5-1 kg5-10 kgTomurcuklanma, çiçeklenme açıkça görülebilir, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu, meyve/meyve büyümesi, veraison (renk değişimi), hasat sonrası. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino)0,5-1 kg5-10 kgÇiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyümesi, veraison (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)0,5-1 kg5-10 kgTomurcuklanma, meyve büyütme, hasat sonrası. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Nocciolo, Noce e Olivo0,5-1 kg5-10 kgÇiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyütme, hasat sonrası. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes)0,5-1 kg5-10 kgEkim sonrası/vejetatif yeniden başlatma, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda.
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)0,5-1 kg5-10 kgEkim sonrası, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison öncesi (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)0,5-1 kg5-10 kg4. gerçek yapraktan hasat öncesine kadar, her iki haftada bir. Hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde.
-
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco)0,5-1 kg5-10 kgErken vejetatif evrelerde. Hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde.
-
Colture floricole ed ornamentali0,5-1 kg5-10 kgEkimden sonra, her 2-3 haftada bir. Erken vejetatif evrelerden ürün döngüsünün tamamlanmasına kadar.
-
Semenzai e Vivai0,5 kg5 kgErken vejetatif evrelerden ürün döngüsünün tamamlanmasına kadar
- Yaprak Uygulaması
- Damla Sulama Uygulaması