



Paketleme 1, 5, 10 kg - COMBO PACK
FİZYOLOJİK AKTİVATÖRLER
RA.AN L 13186
SUPPORTA UNA CRESCITA EQUILIBRATA
AUMENTA L'ASSORBIMENTO DEI NUTRIENTI
OTTIMIZZA FIORITURA E ALLEGAGIONE
RIDUCE GLI EFFETTI NEGATIVI DEGLI STRESS
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
RA.AN L 13186 è la soluzione nutrizionale a base di estratto di alghe brune del genere Ascophyllum nodosum, naturalmente ricco di nutrienti, vitamine, polisaccaridi e promotori naturali della crescita. Tali componenti, preservati dall'esclusivo processo di lavorazione a freddo, si combinano in RA.AN L 13186 con un idrolizzato di radichette di malto, che apporta una particolare composizione in amminoacidi, peptidi, enzimi, proteine, oligosaccaridi e acidi nucleici. Questo complesso organico potenzia il naturale effetto biostimolante dell'estratto di alghe, assicurando produzioni elevate e di qualità superiore anche in condizione di stress.
Totalmente a base vegetale e con un valore di pH acido che lo rende ideale per l'assorbimento fogliare, RA.AN L 13186 è la soluzione ottimale per promuovere:
- l'equilibrio ormonale e il perfetto stato nutrizionale delle piante
- la riduzione dello stress da trapianto e l'attivazione di tutti i meccanismi della crescita
- una migliore fioritura e allegagione
- l'incremento della pezzatura, l'anticipo di maturazione e la maggiore serbevolezza del frutto
- il miglioramento del grado zuccherino e delle caratteristiche organolettiche
- una maggiore resistenza della pianta agli stress abiotici
Inoltre, applicazioni regolari di RA.AN L 13186 favoriscono:
- la stimolazione della produzione di elicitori
- una funzione protettiva grazie ad una persistente azione filmante
- un'azione repellente contro gli attacchi di insetti con apparato boccale pungente
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite e Actinidia | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 8-10 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda 1-2 uygulamayı tekrarlayın. |
1-2 kg
|
Turunçgiller (Mandarino, Limone, Clementina, Bergamotto, Arancio) | Vejetatif yeniden başlatmada, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. |
1-2 kg
|
Sert çekirdekliler (Susino, Pesco, Nettarina, Ciliegio, Albicocco) e Yumuşak çekirdekliler (Pero, Melo, Cotogno) | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 8-10 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda 1-2 uygulamayı tekrarlayın. |
1-2 kg
|
Nocciolo, Noce e Olivo | Vejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda. |
1-2 kg
|
üzümsü meyveler (Ribes, More, Mirtilli, Lamponi) e Fragola | Vejetatif yeniden başlatmada, çiçeklenme öncesi ve sonrası ve veraisonda (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda. |
1-2 kg
|
Meyve veren sebzeler (Zucca, Zucchino, Pomodoro, Peperone, Melone, Melanzana, Cetriolo, Anguria) | Ekim sonrası, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison öncesi (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde. |
1-2 kg
|
Yeşil yapraklı sebzeler (Spinacio, Sedano, Scarola, Rucola, Radicchio, Lattuga, Cicoria) | Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde. |
1-2 kg
|
Endüstri bitkileri (Tabacco, Soia, Pomodoro da industria, Girasole, Cotone, Colza, Canna da zucchero, Barbabietola) | Erken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde. |
1-2 kg
|
Colture floricole ed ornamentali | Ekimden sonra 2-3 haftada bir uygulama |
1-2 kg
|
Vivai e Semenzai | Erken vejetatif evrelerden ürün döngüsünün tamamlanmasına kadar |
1 kg
|
-
Vite e Actinidia1-2 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 8-10 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda 1-2 uygulamayı tekrarlayın.
-
Turunçgiller (Mandarino, Limone, Clementina, Bergamotto, Arancio)1-2 kgVejetatif yeniden başlatmada, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Sert çekirdekliler (Susino, Pesco, Nettarina, Ciliegio, Albicocco) e Yumuşak çekirdekliler (Pero, Melo, Cotogno)1-2 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 8-10 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda 1-2 uygulamayı tekrarlayın.
-
Nocciolo, Noce e Olivo1-2 kgVejetatif başlangıçtan meyve büyümesine kadar her 10-12 günde bir 2-3 uygulama. Hasat sonrası 1-2 uygulamayı tekrarlayın. Stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda.
-
üzümsü meyveler (Ribes, More, Mirtilli, Lamponi) e Fragola1-2 kgVejetatif yeniden başlatmada, çiçeklenme öncesi ve sonrası ve veraisonda (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek için gerekli olduğunda.
-
Meyve veren sebzeler (Zucca, Zucchino, Pomodoro, Peperone, Melone, Melanzana, Cetriolo, Anguria)1-2 kgEkim sonrası, çiçeklenme öncesi ve sonrası, veraison öncesi (renk değişimi). Stresli bir dönemin üstesinden gelmek gerektiğinde.
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Spinacio, Sedano, Scarola, Rucola, Radicchio, Lattuga, Cicoria)1-2 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde.
-
Endüstri bitkileri (Tabacco, Soia, Pomodoro da industria, Girasole, Cotone, Colza, Canna da zucchero, Barbabietola)1-2 kgErken vejetatif evrelerde veya hızlı bir vejetatif yeniden başlatma gerektiğinde.
-
Colture floricole ed ornamentali1-2 kgEkimden sonra 2-3 haftada bir uygulama
-
Vivai e Semenzai1 kgErken vejetatif evrelerden ürün döngüsünün tamamlanmasına kadar
-
Yaprak Uygulaması
RA.AN L 13186 può essere impiegato con successo anche in fertirrigazione alla dose di 10-12 kg/ha, effettuando gli interventi a distanza di 10-15 giorni.