Paketleme 1 - 6 - 12 kg
MEZO VE MİKRO ELEMENTLER
AGROMAN 6 L
CURA E PREVIENE LA CARENZA DI MANGANESE
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
AGROMAN 6 L è un prodotto specifico il cui impiego mira a prevenire e curare le fisiopatie connesse alla carenza e alla scarsa disponibilità di Manganese. Il Manganese esercita nelle piante una complessa azione catalitica dei processi ossidativi. Partecipa alla respirazione e alla fotosintesi e, in sinergia con altri microelementi, regola il metabolismo auxinico. Favorisce inoltre la fertilità delle gemme, l'allegagione e innalza il livello di resistenza al freddo.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Çiçeklenme öncesi ve bezelye büyüklüğündeki meyvelerde, her 8-10 günde bir 1-2 uygulama | 2-3 Kg |
Actinidia, Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Erken vejetatif evrelerde, çiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında, her 8-10 günde bir 2-3 uygulama | 2-3 Kg |
Olivo | Vejetatif başlangıçta, her 8-10 günde bir 2 uygulama | 2-3 Kg |
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) | Çiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtileri ortaya çıktığında | 2-3 Kg |
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Erken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla | 2-3 Kg |
Tahıllar (Avena, Frumento, Mais, Orzo, Riso, Segale, Sorgo, Triticale) | Erken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla | 2-3 Kg |
Barbabietola | Vejetatif başlangıçta ve yaprak kanopisi sıralar arasında buluştuğunda, her 8-10 günde bir 2 uygulama | 2-3 Kg |
Endüstri bitkileri (Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) | Erken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla | 2-3 Kg |
Colture floricole ed ornamentali | Çıkış sonrası veya ekim sonrası, çiçeklenme öncesi tekrarlanmalıdır. | 2-3 Kg |
Kültür
Doz/hektar
-
Vite 2-3 KgÇiçeklenme öncesi ve bezelye büyüklüğündeki meyvelerde, her 8-10 günde bir 1-2 uygulama
-
Actinidia, Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 2-3 KgErken vejetatif evrelerde, çiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında, her 8-10 günde bir 2-3 uygulama
-
Olivo 2-3 KgVejetatif başlangıçta, her 8-10 günde bir 2 uygulama
-
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) 2-3 KgÇiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtileri ortaya çıktığında
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 2-3 KgErken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla
-
Tahıllar (Avena, Frumento, Mais, Orzo, Riso, Segale, Sorgo, Triticale) 2-3 KgErken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla
-
Barbabietola 2-3 KgVejetatif başlangıçta ve yaprak kanopisi sıralar arasında buluştuğunda, her 8-10 günde bir 2 uygulama
-
Endüstri bitkileri (Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) 2-3 KgErken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla
-
Colture floricole ed ornamentali 2-3 KgÇıkış sonrası veya ekim sonrası, çiçeklenme öncesi tekrarlanmalıdır.
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.