


Paketleme 1 - 6 - 12 kg
MEZO VE MİKRO ELEMENTLER
AGROMAN 6 L
CURA E PREVIENE LA CARENZA DI MANGANESE
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA
AGROMAN 6 L è un prodotto specifico il cui impiego mira a prevenire e curare le fisiopatie connesse alla carenza e alla scarsa disponibilità di Manganese. Il Manganese esercita nelle piante una complessa azione catalitica dei processi ossidativi. Partecipa alla respirazione e alla fotosintesi e, in sinergia con altri microelementi, regola il metabolismo auxinico. Favorisce inoltre la fertilità delle gemme, l'allegagione e innalza il livello di resistenza al freddo.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Çiçeklenme öncesi ve bezelye büyüklüğündeki meyvelerde, her 8-10 günde bir 1-2 uygulama |
2-3 Kg
|
Actinidia, Sert çekirdekliler (Susino, Pesco, Nettarina, Ciliegio, Albicocco) e Yumuşak çekirdekliler (Pero, Melo, Cotogno) | Erken vejetatif evrelerde, çiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında, her 8-10 günde bir 2-3 uygulama |
2-3 Kg
|
Olivo | Vejetatif başlangıçta, her 8-10 günde bir 2 uygulama |
2-3 Kg
|
Turunçgiller (Mandarino, Limone, Clementina, Bergamotto, Arancio) | Çiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtileri ortaya çıktığında |
2-3 Kg
|
Meyve veren sebzeler (Zucca, Zucchino, Pomodoro, Peperone, Melone, Melanzana, Cetriolo, Anguria) | Erken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla |
2-3 Kg
|
Tahıllar (Triticale, Sorgo, Segale, Riso, Orzo, Mais, Frumento, Avena) | Erken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla |
2-3 Kg
|
Barbabietola | Vejetatif başlangıçta ve yaprak kanopisi sıralar arasında buluştuğunda, her 8-10 günde bir 2 uygulama |
2-3 Kg
|
Endüstri bitkileri (Tabacco, Soia, Pomodoro da industria, Girasole, Cotone, Colza, Canna da zucchero) | Erken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla |
2-3 Kg
|
Colture floricole ed ornamentali | Çıkış sonrası veya ekim sonrası, çiçeklenme öncesi tekrarlanmalıdır. |
2-3 Kg
|
Kültür
Doz/hektar
-
Vite2-3 KgÇiçeklenme öncesi ve bezelye büyüklüğündeki meyvelerde, her 8-10 günde bir 1-2 uygulama
-
Actinidia, Sert çekirdekliler (Susino, Pesco, Nettarina, Ciliegio, Albicocco) e Yumuşak çekirdekliler (Pero, Melo, Cotogno)2-3 KgErken vejetatif evrelerde, çiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında, her 8-10 günde bir 2-3 uygulama
-
Olivo2-3 KgVejetatif başlangıçta, her 8-10 günde bir 2 uygulama
-
Turunçgiller (Mandarino, Limone, Clementina, Bergamotto, Arancio)2-3 KgÇiçeklenme öncesi veya ilk eksiklik belirtileri ortaya çıktığında
-
Meyve veren sebzeler (Zucca, Zucchino, Pomodoro, Peperone, Melone, Melanzana, Cetriolo, Anguria)2-3 KgErken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla
-
Tahıllar (Triticale, Sorgo, Segale, Riso, Orzo, Mais, Frumento, Avena)2-3 KgErken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla
-
Barbabietola2-3 KgVejetatif başlangıçta ve yaprak kanopisi sıralar arasında buluştuğunda, her 8-10 günde bir 2 uygulama
-
Endüstri bitkileri (Tabacco, Soia, Pomodoro da industria, Girasole, Cotone, Colza, Canna da zucchero)2-3 KgErken vejetatif evrelerden itibaren veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasıyla
-
Colture floricole ed ornamentali2-3 KgÇıkış sonrası veya ekim sonrası, çiçeklenme öncesi tekrarlanmalıdır.
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.