BOR0600-ST

Paketleme 1 - 6 - 12 kg

MEZO VE MİKRO ELEMENTLER

BORAMIN Mo

BOR VE MOL

BORAMIN Mo, spesifik özellikleri onu bor ve molibden eksikliğinin ürün kalitesi ve verimliliği üzerindeki etkilerini önlemek ve gidermek için özellikle uygun kılan sıvı bir formülasyondur. Her iki element de emilimini ve translokasyonunu geliştiren özel bir organik komplekse bağlı olduğundan, bor ve molibden bitkisel büyümeyi geliştirmek, çiçeklenmeyi teşvik etmek, polenin üretkenliğini ve meyve tutumunu arttırmak, şeker üretimini ve ardından kritik çevre koşulları (termal koşullar) altında bile şekerin taşınmasını teşvik etmek için birlikte çalışır. (Su stresi, parazit saldırıları vb.)

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Actinidia, Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino), Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino), Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero), Olivo e Vite Vejetatif başlangıçta veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında 2-3 Kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında 2-3 Kg
Tahıllar (Avena, Frumento, Mais, Orzo, Riso, Segale, Sorgo, Triticale) Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında 2-3 Kg
Barbabietola Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında 2-3 Kg
Endüstri bitkileri (Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında 2-3 Kg
Colture floricole ed ornamentali Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında 2-3 Kg
Kültür Doz/hektar
  • Actinidia, Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino), Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino), Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero), Olivo e Vite 2-3 Kg
    Vejetatif başlangıçta veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 2-3 Kg
    Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında
  • Tahıllar (Avena, Frumento, Mais, Orzo, Riso, Segale, Sorgo, Triticale) 2-3 Kg
    Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında
  • Barbabietola 2-3 Kg
    Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında
  • Endüstri bitkileri (Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) 2-3 Kg
    Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında
  • Colture floricole ed ornamentali 2-3 Kg
    Erken vejetatif evrelerde veya ilk eksiklik belirtilerinin ortaya çıkmasında

Kompozisyon

Suda Çözünür Bor (B)
5.00%
Suda Çözünür Molibden (Mo)
0.30%

Kimyasal-fiziksel özellikler

SIVI

Yoğunluk (g/cm3) / Özgül Ağırlık
1.27
pH (sol %1)
9.00
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
310
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.