Paketleme 12 - 25 kg
MEZO VE MİKRO ELEMENTLER
BUTTERFILL K
CURA LE FISIOPATIE DA CARENZA DI CALCIO
MIGLIORA LA CONSISTENZA E LA CONSERVABILITÀ DEI FRUTTI
CONSENTITO IN AGRICOLTURA BIOLOGICA SU MELO
BUTTERFILL K è una soluzione potenziata di cloruro di calcio. Formulato con l'innovativa tecnologia KK, BUTTERFILL K non solo veicola efficacemente il calcio nei tessuti vegetali, ma soprattutto promuove una distribuzione omogenea del calcio in tutto il frutto. Questo aspetto è molto importante perché i principali disturbi fisiologici delle piante legati al calcio non sono dovuti a una carenza, ma a una distribuzione inefficiente dell'elemento nei tessuti degli organi.
Applicazioni regolari di BUTTERFILL K controllano la butteratura amara, la macchia del sughero, il disfacimento interno nelle mele, nonché il marciume apicale nei pomodori e in altre colture ortofrutticole. Aiuta anche a prevenire il marciume fogliare fisiologico negli ortaggi a foglia e migliora la qualità delle verdure.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Çiçekler solmaya başladığında, her 10-15 günde bir 2 uygulama. Veraisondan (renk değişimi) 15-20 gün önce tekrarlayın |
4-6 kg
|
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Meyve çapı 20 mm'ye kadar veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 5-8 uygulama |
4-6 kg
|
Actinidia | Meyve çapından 40 mm'ye kadar, her 10-15 günde bir 4-5 uygulama |
4-6 kg
|
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) | Çiçeklerin solmasından itibaren, her 10-15 günde bir 3-5 uygulama |
4-6 kg
|
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-6 kg
|
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | Ekimden 8-10 gün sonra başlayarak, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-6 kg
|
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Patata, Porro) | Gelişmiş bitkiden, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-6 kg
|
-
Vite4-6 kgÇiçekler solmaya başladığında, her 10-15 günde bir 2 uygulama. Veraisondan (renk değişimi) 15-20 gün önce tekrarlayın
-
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)4-6 kgMeyve çapı 20 mm'ye kadar veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 5-8 uygulama
-
Actinidia4-6 kgMeyve çapından 40 mm'ye kadar, her 10-15 günde bir 4-5 uygulama
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino)4-6 kgÇiçeklerin solmasından itibaren, her 10-15 günde bir 3-5 uygulama
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)4-6 kgÇiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)4-6 kgEkimden 8-10 gün sonra başlayarak, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
-
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Patata, Porro)4-6 kgGelişmiş bitkiden, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
- Yaprak Uygulaması