Paketleme 6 - 15 - 25 kg
MEZO VE MİKRO ELEMENTLER
NITROCAL L
CURA LE FISIOPATIE DA CARENZA DI CALCIO
MIGLIORA LA CONSISTENZA E LA CONSERVABILITÀ DEI FRUTTI
NITROCAL L mira a prevenire e curare le fisiopatie proprie di alcune colture orticole e frutticole, legate agli squilibri termo-idrici che influenzano l'assorbimento del Calcio. NITROCAL L agisce positivamente in modo preventivo e curativo contro le carenze di Calcio evidenziate da necrosi marginali, disseccamenti apicali, fessurazioni ed imbrunimenti, tipici di alcune colture ortive e fruttifere. Il formulato apporta Calcio prontamente assimilabile sia per via radicale che per via fogliare.
Kültür | Başvuru zamanı | Doz/hektar* |
---|---|---|
Vite | Çiçekler solduğunda, her 10-15 günde bir 2 uygulama. Veraisondan (renk değişimi) 15-20 gün önce tekrarlanmalıdır. |
4-5 kg
|
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) | Meyve çapı 20 mm'ye kadar veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 5-8 uygulama |
4-5 kg
|
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) | Çiçeklerin solmasından veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 3-5 uygulama |
4-5 kg
|
Actinidia | Meyve tutumundan itibaren, her 10-15 günde bir 4-5 uygulama |
4-5 kg
|
Fragola | Çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası her 10-12 günde bir tekrarlanmalıdır |
4-5 kg
|
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) | Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-5 kg
|
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) | Ekimden 8-10 gün sonra, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-5 kg
|
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Patata, Porro) | Gelişmiş bitkiden, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama |
4-5 kg
|
Kültür
Doz/hektar
-
Vite4-5 kgÇiçekler solduğunda, her 10-15 günde bir 2 uygulama. Veraisondan (renk değişimi) 15-20 gün önce tekrarlanmalıdır.
-
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)4-5 kgMeyve çapı 20 mm'ye kadar veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 5-8 uygulama
-
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino)4-5 kgÇiçeklerin solmasından veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 3-5 uygulama
-
Actinidia4-5 kgMeyve tutumundan itibaren, her 10-15 günde bir 4-5 uygulama
-
Fragola4-5 kgÇiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası her 10-12 günde bir tekrarlanmalıdır
-
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)4-5 kgÇiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
-
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)4-5 kgEkimden 8-10 gün sonra, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
-
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Patata, Porro)4-5 kgGelişmiş bitkiden, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
Kullanım yöntemi
- Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.