CAL0460-ST

Paketleme 6 - 15 - 25 kg

MEZO VE MİKRO ELEMENTLER

NITROCAL L

Ürün bu ülkede mevcut değil, istek oluşturabilirsiniz.

CURA LE FISIOPATIE DA CARENZA DI CALCIO
MIGLIORA LA CONSISTENZA E LA CONSERVABILITÀ DEI FRUTTI

NITROCAL L mira a prevenire e curare le fisiopatie proprie di alcune colture orticole e frutticole, legate agli squilibri termo-idrici che influenzano l'assorbimento del Calcio. NITROCAL L agisce positivamente in modo preventivo e curativo contro le carenze di Calcio evidenziate da necrosi marginali, disseccamenti apicali, fessurazioni ed imbrunimenti, tipici di alcune colture ortive e fruttifere. Il formulato apporta Calcio prontamente assimilabile sia per via radicale che per via fogliare.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Vite Çiçekler solduğunda, her 10-15 günde bir 2 uygulama. Veraisondan (renk değişimi) 15-20 gün önce tekrarlanmalıdır.
4-5 kg
Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Meyve çapı 20 mm'ye kadar veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 5-8 uygulama
4-5 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) Çiçeklerin solmasından veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 3-5 uygulama
4-5 kg
Actinidia Meyve tutumundan itibaren, her 10-15 günde bir 4-5 uygulama
4-5 kg
Fragola Çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası her 10-12 günde bir tekrarlanmalıdır
4-5 kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
4-5 kg
Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio) Ekimden 8-10 gün sonra, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
4-5 kg
Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Patata, Porro) Gelişmiş bitkiden, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
4-5 kg
Kültür
Doz/hektar
  • Vite
    4-5 kg
    Çiçekler solduğunda, her 10-15 günde bir 2 uygulama. Veraisondan (renk değişimi) 15-20 gün önce tekrarlanmalıdır.
  • Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)
    4-5 kg
    Meyve çapı 20 mm'ye kadar veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 5-8 uygulama
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino)
    4-5 kg
    Çiçeklerin solmasından veraison'a (renk değişimi) kadar, her 10-12 günde bir 3-5 uygulama
  • Actinidia
    4-5 kg
    Meyve tutumundan itibaren, her 10-15 günde bir 4-5 uygulama
  • Fragola
    4-5 kg
    Çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası her 10-12 günde bir tekrarlanmalıdır
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)
    4-5 kg
    Çiçeklenme öncesinden itibaren, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
  • Yeşil yapraklı sebzeler (Cicoria, Lattuga, Radicchio, Rucola, Scarola, Sedano, Spinacio)
    4-5 kg
    Ekimden 8-10 gün sonra, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama
  • Diğer sebzeler (Aglio, Broccolo, Cavolo, Cavolfiore, Cipolla, Finocchio, Patata, Porro)
    4-5 kg
    Gelişmiş bitkiden, her 10-12 günde bir 3-4 uygulama

Kompozisyon

Toplam Azot (N)
8.00%
Nitrat Azotu (N)
8.00%
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)
16.00%

Kimyasal-fiziksel özellikler

LIQUIDO

Yoğunluk (g/cm3) / Özgül Ağırlık
1.48
pH (sol %1)
5.3
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
860
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.