212121IS

Paketleme 1 - 5 - 25 kg

YAPRAK GÜBRELERİ

FILL NPK 21-21-21

B

FILL serisi, yapraktan uygulamalara yönelik bir dizi çözünür toz üründen oluşur. FILL SERİSİ ürünleri mükemmel çözünürlük ile karakterize edilir ve tüm bitkilerin tüm fenolojik aşamalardaki ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli besin kombinasyonlarına sahip üçlü (NPK) gübreler içerir.
FILL NPK 21-21-21, nitrojen, fosfor ve potasyum arasında dengeli bir oran (1:1:1) ile karakterize edilen FILL SERİSİ gübresidir. Tüm bitkilerin ve tüm üretim döngüsü boyunca işlenmesi için idealdir.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Actinidia e Vite Tüm ürün döngüsü boyunca 2-3 kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo Tüm ürün döngüsü boyunca 2-3 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Tüm ürün döngüsü boyunca 2-3 kg
Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) Erken vejetatif evrelerden hasada kadar 2-3 kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Erken vejetatif evrelerden hasada kadar 2-3 kg
Colture floricole ed ornamentali Erken vejetatif evrelerden hasada kadar 2-3 kg
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) Erken vejetatif evrelerden hasada kadar 2-3 kg
Tahıllar (Avena, Frumento, Mais, Orzo, Riso, Segale, Sorgo, Triticale) Çıkış sonrası herbisit ve bitki sağlığı uygulamaları ile birlikte 4-6 kg
Yem bitkileri (Medica, Prati, Trifoglio) Ürün hasadında 3-4 kg
Arbusti e colture arboree (in piena aria o in vivaio) Erken vejetatif evrelerden itibaren 5-6 Kg
Colture protette (orticole, floricole) Erken vejetatif evrelerden itibaren 1-2 Kg
Kültür Doz/hektar
  • Actinidia e Vite 2-3 kg
    Tüm ürün döngüsü boyunca
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo 2-3 kg
    Tüm ürün döngüsü boyunca
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) 2-3 kg
    Tüm ürün döngüsü boyunca
  • Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) 2-3 kg
    Erken vejetatif evrelerden hasada kadar
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) 2-3 kg
    Erken vejetatif evrelerden hasada kadar
  • Colture floricole ed ornamentali 2-3 kg
    Erken vejetatif evrelerden hasada kadar
  • Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) 2-3 kg
    Erken vejetatif evrelerden hasada kadar
  • Tahıllar (Avena, Frumento, Mais, Orzo, Riso, Segale, Sorgo, Triticale) 4-6 kg
    Çıkış sonrası herbisit ve bitki sağlığı uygulamaları ile birlikte
  • Yem bitkileri (Medica, Prati, Trifoglio) 3-4 kg
    Ürün hasadında
  • Arbusti e colture arboree (in piena aria o in vivaio) 5-6 Kg
    Erken vejetatif evrelerden itibaren
  • Colture protette (orticole, floricole) 1-2 Kg
    Erken vejetatif evrelerden itibaren

Kompozisyon

Toplam Azot (N)
21%
Nitrat Azotu (N)
3%
Amonyak Azotu (N)
1%
Üre Azotu (N)
17%
Suda Çözünür Fosforik Anhidrit
21%
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforik Anhidrit
21%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (P2O5)
21%
Suda Çözünür Toplam Demir (Fe)
0.030%
Demir (Fe) EDTA ile şelatlı
0.03%
Suda Çözünür Mangan (Mn)
0.01%
Mangan (Mn) EDTA ile şelatlı
0.01%
Suda Çözünür Çinko (Zn)
0.01%
Çinko (Zn) EDTA ile şelatlı
0.01%

Kimyasal-fiziksel özellikler

TOZ

pH (sol %1)
6.74
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
886
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.