FIL0120-ST

Paketleme 5 - 25 kg

OLGUNLAŞTIRICILAR

FILL K 40 + 4 MgO

Ürün bu ülkede mevcut değil, istek oluşturabilirsiniz.

DENGEL

FILL K 40 + 4 MgO hem olgunlaşma hem de bitkisel büyümenin aynı anda gerekli olduğu durumlarda önerilir. Döngünün son aşamalarında uygulandığında yüksek potasyum içeriği olgunlaşmayı kolaylaştırır ve meyve kalitesini artırır.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Actinidia e Vite Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Kültür
Doz/hektar
  • Actinidia e Vite
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes)
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco)
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya

Kompozisyon

Toplam Azot (N)
3.00%
Nitrat Azotu (N)
3.00%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (P2O5)
40.00%
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO)
4.00%
Suda Çözünür Bor (B)
0.01%
Suda Çözünür Bakır (Cu)
0.01%
Bakır (Cu) EDTA ile şelatlı
0.01%
Suda Çözünür Mangan (Mn)
0.01%
Mangan (Mn) EDTA ile şelatlı
0.01%
Suda Çözünür Molibden (Mo)
0.004%
Suda Çözünür Çinko (Zn)
0.01%
Çinko (Zn) EDTA ile şelatlı
0.01%

Kimyasal-fiziksel özellikler

TOZ

pH (sol %1)
3.1
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
1520
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.