Geri
OLGUNLAŞTIRICILAR
Olgunlaşma meyveler için özellikle hassas bir aşamadır. Bu aşamada çeşitli metabolik süreçlerin aktivasyonu, tat ve kıvamdaki değişiklikleri tetikleyerek meyveyi yenilebilir hale getirir.
Olgunlaşma dönem, yüksek enerji ihtiyaçları ile karakterize edilir ve kalite açısından en iyiyi elde etmek için bitkisel ve üreme aparatları arasında doğru bir denge gerektirir. Bu aşamada bitkinin belirli ürünlerle desteklenmesi gerekir.
K‑Adriatica’nın OLGUNLAŞTIRMA İNDÜKÖRLERİ serisi hem yapraktan uygulama hem de gübreleme için geniş bir ürün yelpazesi içerir.
Yüksek potasyum içeriği sayesinde, tek başına veya farklı oranlardaki fosforla (1:1,3; 1:10) ve mikro elementlerle veya mikro elementler olmadan kombinasyon halindeki ürünler aşırı büyümeye yol açmadan bitkinin dengeli ve sağlam gelişimini destekler.
Renk, tat, şeker içeriği, aroma, raf ömrü ve erken gelişme gibi kalite parametrelerini iyileştirirler.
K‑Adriatica’nın OLGUNLAŞTIRMA İNDÜKÖRLERİ serisi hem yapraktan uygulama hem de gübreleme için geniş bir ürün yelpazesi içerir.
Yüksek potasyum içeriği sayesinde, tek başına veya farklı oranlardaki fosforla (1:1,3; 1:10) ve mikro elementlerle veya mikro elementler olmadan kombinasyon halindeki ürünler aşırı büyümeye yol açmadan bitkinin dengeli ve sağlam gelişimini destekler.
Renk, tat, şeker içeriği, aroma, raf ömrü ve erken gelişme gibi kalite parametrelerini iyileştirirler.