FIL0080-ST

Paketleme 5 - 25 kg

OLGUNLAŞTIRICILAR

FILL PK PLUS

MEYVE KAL

FILL PK PLUS, özel PK 1:1,3 oranıyla meyve ve odunsu kısımların olgunlaşmasını desteklemek, bitki gelişimini kontrol altına almak ve istenmeyen erken filizlenmeyi önlemek üzere formüle edilmiştir. Bitki döngüsünün son aşamalarında uygulanması, meyve veren bitkilerin kış dinlenmesine hazır olması için bitkiyi kuru madde üretmeye ve biriktirmeye hazırlar.

Kültür Başvuru zamanı Doz/hektar*
Actinidia e Vite Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero) Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
4-5 kg
Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes) Meyve gelişiminde
4-5 kg
Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca) Meyve gelişiminden veraison öncesine kadar (renk değişimi)
4-5 kg
Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco) Meyve gelişiminden veraison öncesine kadar (renk değişimi)
4-5 kg
Kültür
Doz/hektar
  • Actinidia e Vite
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Turunçgiller (Arancio, Bergamotto, Clementina, Limone, Mandarino) e Olivo
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Sert çekirdekliler (Albicocco, Ciliegio, Nettarina, Pesco, Susino) e Yumuşak çekirdekliler (Cotogno, Melo, Pero)
    4-5 kg
    Pre-veraison'dan (renk değişimi) olgunlaşmaya
  • Fragola e üzümsü meyveler (Lamponi, Mirtilli, More, Ribes)
    4-5 kg
    Meyve gelişiminde
  • Meyve veren sebzeler (Anguria, Cetriolo, Melanzana, Melone, Peperone, Pomodoro, Zucchino, Zucca)
    4-5 kg
    Meyve gelişiminden veraison öncesine kadar (renk değişimi)
  • Endüstri bitkileri (Barbabietola, Canna da zucchero, Colza, Cotone, Girasole, Pomodoro da industria, Soia, Tabacco)
    4-5 kg
    Meyve gelişiminden veraison öncesine kadar (renk değişimi)

Kompozisyon

Suda Çözünür Fosforik Anhidrit
40.00%
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforik Anhidrit
40.00%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (P2O5)
52.00%

Kimyasal-fiziksel özellikler

TOZ

pH (sol %1)
9.0
İletkenlik E.C. μS/cm (1‰)
1200
Kullanım yöntemi
  • Yaprak Uygulaması
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.